a

11.02.2008

games travian

assalammualaikum...lama x update blog ni pasal sekarang banyak assignment dan presentation....ok ari ni aku nak citer pasal games travian ni..
Travian ni macam binagara jugak, tp yg bezanya dgn binagara tu dlm game ni korang jd ketua kampung, kena uruskan kampung korang, bina tempat berladang, tebang balak, uruskan stok, buat bangunan, dll




secara ringkasnya:

  • Game ni korang x payah download, cuma main kat browser korang terus
  • Korang akan bermain dengan beribu2 pemain lain dengan suasana dlm masyarakat eropah dulu2 (korang buleh pilih antara masyarakat roman, gaul, atau teuton)
  • Bina kampung, berperang ataupun berdagang dengan jiran sebelah kampung korang


asalnya game ni dibuat oleh org jerman, tp server malaysia pun ade.

sila masuk ke http://travian.com.my






sila beri komen anda walaupun sedikit.komen anda sangat dihargai.tq




@upin02:devilishgrin:


Cetak Artikel Ini

2 Comentários:

Anonymous said...

style la

syaz87 said...

style pe???

:10 :11 :12 :13
:14 :15 :16 :17
:18 :19 :20 :21
:22 :23 :24 :25
:26 :27 :28 :29
:30 :31 :32 :33
:34 :35 :36 :37
:38 :39 :40 :41
:42 :43 :44 :45

Post a Comment

My followers

  ©rakan4u. .

TOPO